SPECIALRAPPORT: Felix Herngrens senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!

Svenska medborgare tjänar reda miljontals € hemifrån med det här “förmögenhetskryphålet” – males är det lagligt?

Felix Herngren Bitcoin Booster

(Dagens Nyheter) – Den svenska skådespelaren och komikern Felix Herngren har gjort sig känd som en kaxig specific individual, som går rakt på sak och som inte har något emot att vara ärlig när det gäller hur han tjänar pengar.

I förra veckan syntes han hos Nyhetsmorgon där han presenterade ett nytt “förmögenhetskryphål”, som enligt honom kan göra vem som helst till miljonär inom 3-4 månader. Herngren uppmanar alla i Sverige att hoppa på den här fantastiska möjligheten innan de storbankerna stänger ner den för gott.

Och mycket riktigt, redan några minuter efter att intervjun var över hörde Nordea av sig för att stoppa Felixs intervju från att sändas – males det var redan för despatched.

Här är exakt vad som hände:

Talkshowvärden Tilde De Paula bjöd in Herngren till showen för att dela med sig de ideas han hade för att bli rik och han avslöjade en enorm hemlighet.

“Hemligheten bakom min framgång är att kliva på nya chanser snabbt – utan att tveka. Och nu är min vinstmaskin nummer ett. Ett helt nytt automatiskt tradingprogram för kryptovaluta vid namn Bitcoin Booster . Det är den största chansen jag har haft i hela mitt liv för att tjäna en förmögenhet snabbt. Jag vill uppmana alla att kolla in detta innan bankerna stänger ner möjligheten.”

Tilde De Paula kunde inte tro sina ögon när Herngren plockade fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar han tjänar med detta nya lönsamma program, som hela Sverige viskar om.

Sändningen tog slut innan Herngren kunde utveckla detta vidare, så vi fick en exklusiv intervju med honom själv för att lära oss mer om den här kontroversiella möjligheten.

EXKLUSIVT MED FELIX HERNGREN“Du har kanske hört talas om den nya plattformen för kryptovalutainvesteringar, som kallas Bitcoin Booster . Den låter vanliga människor i Sverige, Asien och Nordamerika att skapa förmögenheter över natten. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.

Herngren fortsätter:

“Jag fattar detta eftersom jag trodde samma sak, när en nära vän berättade om systemet för mig. Males efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar han hade var jag tvungen att prova det själv.

Jag är glad över att jag provade det, eftersom detta var den största och lättaste vinst jag någonsin gjort. Jag pratar om tiotusentals € per dag på autopilot. Det är bokstavligen talat det snabbaste sättet att tjäna mängder av pengar merely nu. Males det kommer inte att vara länge till, nu när fler och fler människor får reda på det. Eller när bankerna stänger ner det för gott.”

Felix Herngren Bitcoin Booster
Felix Herngren Bitcoin Booster

VAD EXAKT ÄR EN Bitcoin Booster OCH HUR FUNGERART?

Idén bakom Bitcoin Booster match är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills under 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Fastän Bitcoin-kursen har sjunkit från toppvärdet på €20 000 per Bitcoin, tjänar handlare fortfarande storkovan. Varför? Därför att det finns tusentals andra kryptovalutor förutom Bitcoin som handlas med enorma vinster dagligen.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10 000 % eller ännu mer, till vanliga människor i Sverige.

Bitcoin Booster match låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, till och med på en Bear-marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

Bitcoin Booster match backas upp av några av de smartaste tekniska hjärnorna som någonsin existerat. Richard Branson, Elon Musk och Bill Gates, för att bara nämna några.

Felix Herngren Bitcoin Booster
Felix Herngren Bitcoin Booster

Bill Gates och Richard Branson diskuterar Bitcoin Boosterfit vid CES 2023.

De här tekniska genierna har byggt upp multimiljardföretag för att lösa komplexa draw back, såsom online-betalningar, datoranvändning och transporter. Nu fokuserar de på det globala problemet med rikedomsojämlikheten genom att låta vem som helst – oavsett hur rika eller fattiga de är – tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och meningsfullt liv.

HUR MAN KOMMER IGÅNG MED Bitcoin Boosterfit (BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER TILLGÄNGLIGA)

För att komma igång behöver du bara din dator, smarttelefon eller surfplatta medernetanslutning. Du behöver inte några särskilda färdigheter mer än att veta hur man använder en dator och surfa på internet. Du behöver inte någon erfarenhet om teknik eller kryptovalutor, eftersom programvaran och din ekonomiska rådgivare garanterar du att går med vinst..

En annan fördel med programvaran är att du kan komma igång när du vill. Du kan sätta upp ditt eget schema – oavsett om det är 5 timmar per vecka eller 50 timmar per vecka. Starta bara auto-trading-programvaran när du vill och pausa den när du vill (jag vet bara inte varför du någonsin skulle vilja det, dock).

För att spara våra läsares tid och dubbelkolla funktionaliteten, var Oliver vänlig nog att skapa en handledning för att komma igång med systemet.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:

Det första du ser är en video som visar styrkorna hos Bitcoin Booster. Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, males det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Concepts: Även om du inte vill investera några pengar merely nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är freed from cost och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst)

Felix Herngren Bitcoin Booster

Felix Herngren Bitcoin Booster

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam till att svara, males sedan insåg jag vem det uppenbarligen var från.

Felix Herngren Bitcoin Booster
Felix Herngren Bitcoin Booster

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Particular. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 300 €.

Felix Herngren Bitcoin Booster
Bitcoin Booster Felix Herngren 

När finansieringen var klar fortsatte jag till programvarans “Auto-Vendor”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade €530 och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, males jag lät den göra sin grej.

“Alla vill bli rika, males ingen vet hur. Nåja, detta är ditt livs chans att bygga en förmögenhet som gör det möjligt för dig att leva det liv du verkligen vill ha. Möjligheten kommer INTE att existera för evigt, så missa den inte.” – Felix HerngrenLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *